Παλιά & Ωραία

Αποκάλυψη τώρα! Μετράει η αγάπη ή το πορτοφόλι στην αναζήτηση συντρόφου;

Το κυνήγι της αγάπης και των σχέσεων είναι πάντα επίκαιρο, ανά τους αιώνες. Όλοι αναζητούμε το καλό παιδί που θα μάς αγαπάει και θα στηρίζει τις προσπάθειές μας. Αρκεί όμως μόνον αυτό; Μήπως τα συναισθήματα και οι επιλογές μας βασίζονται και στο πορτοφόλι του συντρόφου; Ο άντρας όπως έλεγαν και οι γιαγιάδες μας στις μητέρες μας και εκείνες σε εμάς πρέπει να είναι ο κουβαλητής του σπιτιού και ο στυλοβάτης της οικογένειας.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild, το 23% των γυναικών δήλωσε ότι δεν θα έκανε σχέση με κάποιον που βγάζει λιγότερα χρήματα από αυτές. Σωστό ή λάθος, αυτό απάντησαν οι Γερμανίδες.

Για το 25% των γυναικών, ηλικίας 35 ετών και πάνω, ο άνδρας πρέπει να είναι ο στυλοβάτης του σπιτιού, ο κουβαλητής. Για τις γυναίκες κάτω των 35 ετών, το ποσοστό ήταν κατά πέντε μονάδες μικρότερο (20%).

Οι άνδρες στη Γερμανία είναι πιο βολικοί καθώς δεν θεωρούν το εισόδημα της γυναίκας βασικό κριτήριο για να την προσεγγίσουν. Μόνο το 12% των ανδρών υποστηρίζει ότι δεν θα έβγαινε ραντεβού με μία γυναίκα που έχει μεγαλύτερο πορτοφόλι από αυτούς.

Συγκρίνοντας τα ποσοστά των Γερμανών με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι:

Στην Ιταλία , το 24% των γυναικών και το 13% των ανδρών θεωρούν ότι ο άνδρας είναι ο στυλοβάτης του σπιτιού. Πιο φιλελεύθεροι εμφανίζονται οι Γάλλοι, οι Σουηδοί και οι Ισπανοί.

Μόνο το 5% των ανδρών και το 4% των γυναικών στην Ιβηρική Χερσόνησο πιστεύουν ότι θα είχαν πρόβλημα αν ο σύντροφός τους έβγαζε περισσότερα χρήματα από αυτούς.

Εσείς κορίτσια τι πιστεύετε; Μετράει η χημεία και το καλό παιδί ή ο ματσωμένος άντρας;  Περιμένουμε με ανυπομονησία τα σχόλια σας!

Πηγή: efisecrets.gr

Σχετικά άρθρα

«Δεν ξέρω ποιανού είναι η 6χρονη κόρη μου – Κοιμήθηκα και με τον πατέρα και με τον γιο»
Απίθανα βίντεο με ζώα που συμπεριφέρονται σαν… άνθρωποι!
Μενού