Kraou.gr

Δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος – Οι καλύτερες αναλύσεις αγώνων

Το στοίχημα αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες μορφές τζόγου στην χώρα μας. Αρκετές ιστοσελίδες με δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος θα σου προσφέρουν τις καλύτερες αναλύσεις αγώνων προκειμένου να μπορέσεις να αποκομίσεις και εσύ κάποιο κέρδος. Σίγουρα, το να βγάλεις λεφτά από το στοίχημα δεν είναι όσο εύκολο φαντάζει και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που το 80-90% των παικτών καταλήγουν να χάνουν μακροπρόθεσμα.

Όπως κάθε μορφή τζόγου, έτσι και το στοίχημα κρύβει πάντοτε τον κίνδυνο για μεγάλες απώλειες χρημάτων, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να βιώσεις. Αυτό που θα πρέπει να διαχωρίσεις είναι ο λόγος για τον οποίο παίζεις στοίχημα. Θέλεις ένα χόμπι για να περνάς την ώρα σου; Θέλεις να έχεις όσο το δυνατόν περισσότερα σταθερά έσοδα ή μήπως κυνηγάς το δελτίο εκείνο που με 3€ μπορεί να σου φέρει μερικές χιλιάδες ευρώ. Αν ανήκεις στην πρώτη ή την τελευταία κατηγορία τότε οι πληροφορίες που θα βρεις στο συγκεκριμένο άρθρο μπορεί να μην σε ενδιαφέρουν τόσο.

Εάν ωστόσο ενδιαφέρεσαι για δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος ώστε να αποκτήσεις ένα σταθερό εισόδημα (ανεξαρτήτου ύψους) και να καταφέρεις να βγεις μακροπρόθεσμα κερδισμένος από το στοίχημα, τότε σου ετοιμάσαμε τις ιστοσελίδες που θα σου προσφέρουν τις καλύτερες αναλύσεις αγώνων που αφορούν το αθλητικό στοίχημα.

Διάβασε επίσης: Δωρεάν αγώνες ποδοσφαίρου online

Οι καλύτερες ιστοσελίδες για δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος

Με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο θα δεις ότι υπάρχουν αρκετές ιστοσελίδες που προσφέρουν δωρεάν τις καλύτερες αναλύσεις αγώνων ώστε να μπορέσεις να κερδίσεις μερικά χρήματα στο στοίχημα. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στο ποιες από αυτές θα ακολουθήσεις και θα συμβουλευτείς.  Εμείς αναζητήσαμε και συγκεντρώσαμε τις καλύτερες ιστοσελίδες με δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος που θα σε βοηθήσουν να μεγιστοποιήσεις τις πιθανότητες για κέρδος.

1. KingBet

Η KingBet αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες με δωρεάν αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ κλπ. Πρόκειται για την επίσημη ιστοσελίδα μιας από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εφημερίδες στην οποία γράφουν οι Σωτηρακόπουλος, Μητριάνος Billaras, Φώντας Τσούνης κλπ. Μεταξύ άλλων, η Kingbet προσφέρει μερικά από τα καλύτερα δωρεάν προγνωστικά, αναλύσεις αγώνων, Live αγώνες και ειδήσεις που αφορούν τον αθλητικό χώρο.

Πάτησε εδώ για να επισκεφτείς την KingBet

2. BetDays

Μαζί με την KingBet, η ιστοσελίδα BetDays αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές εάν αναζητάς αξιόπιστα και δωρεάν προγνωστικά για το στοίχημα. Με αρκετούς συντάκτες όπως ο ViKing,  Γιώργος Lactas, Θάνος LocoLobo και Δημήτρης Betatzis, θα δεις ότι οι αναλύσεις που προσφέρουν είναι σε έναν μεγάλο βαθμό επιτυχημένες. Σίγουρα κανένας tipster δεν μπορεί να πετυχαίνει σε όλα τα προγνωστικά του, ωστόσο ο βαθμός επιτυχίας είναι αρκετά ικανοποιητικός.

Πάτησε εδώ για να επισκεφτείς την BetDays

3. Betarades

Φυσικά δεν γίνεται να αναλύσουμε ιστοσελίδες που προσφέρουν δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος και να μην συμπεριλάβουμε τους betarades. Μια ιστοσελίδα που όπως δηλώνεις μπορείς να βρεις τα πάντα για το στοίχημα με ένα κλικ. Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα προσφέρει από τις καλύτερες αναλύσεις αγώνων στο ίντερνετ, βαθμολογίες, διάφορα στατιστικά, livescore κλπ. Σίγουρα μια επίσκεψη στην συγκεκριμένη σελίδα θα σε βοηθήσει να συλλέξεις αρκετές χρήσιμες πληροφορίες για το στοίχημα.

Πάτησε εδώ για να επισκεφτείς τους Betarades

4. FoxBet

Ο Νίκος Μποζιονέλος και ο Λάμπρος Λυριτζής προσφέρουν μερικά από τα πιο αξιόλογα προγνωστικά για το στοίχημα μέσα από την ιστοσελίδα FoxBet. Μια ιστοσελίδα με αρκετά εύκολο σχεδιασμό, καλή κατηγοριοποίηση και φυσικά μια πληθώρα προγνωστικών και αναλύσεων αγώνων.

Πάτησε εδώ για να επισκεφτείς την FoxBet

5. InfoBeto

Επόμενη στην λίστα μας έρχεται η ιστοσελίδα InfoBeto, η οποία αποτελεί μια επίσης δημοφιλή ιστοσελίδα προγνωστικών και αναλύσεων αγώνων. Στην InfoBeto θα βρεις επίσης βαθμολογίες, τζίρους, scores κλπ καθώς και αναλύσεις αγώνων για όλες τις επιλογές του κουπονιού του ΟΠΑΠ.

Πάτησε εδώ για να επισκεφτείς την Infobeto

Διάβασε επίσης: Τα 5 καλύτερα δωρεάν παιχνίδια ποδοσφαίρου για κινητά android και ios

Πώς να αξιοποιήσεις σωστά τις αναλύσεις αγώνων για το στοίχημα

Οι παραπάνω 5 ιστοσελίδες αποτελούν τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες με δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος που σίγουρα θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις το ποσοστό της επιτυχίας σου. Παρακάτω θα δούμε και μερικές ακόμη ιστοσελίδες ωστόσο πριν συνεχίσουμε καλό θα ήταν να διαβάσεις μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πώς θα πρέπει να αξιοποιήσεις σωστά τις συγκεκριμένες αναλύσεις προγνωστικών.

Είναι πολύ βασικό να επιλέξεις ένα άθλημα για να ασχοληθείς, είτε αυτό είναι το ποδόσφαιρο είτε το μπάσκετ. Σίγουρα εάν επικεντρωθείς σε ένα μόνο άθλημα θα αποκτήσεις και μεγαλύτερη εμπειρία ώστε να μπορείς και μόνος σου να αξιολογήσεις τα προγνωστικά που σου παρέχει ο εκάστοτε tipster.

Αξιοποίηση όλων των εναλλακτικών

Ένα δεύτερο αλλά εξίσου σημαντικό είναι να μην ακολουθείς μόνο έναν Tipster και απόλυτα. Όπως θα δεις ο κάθε tipster έχει και λανθασμένες προβλέψεις. Άλλωστε αν μπορούσε να πετύχει όλα τα προγνωστικά σωστά δεν θα καθόταν να ασχοληθεί με την παροχή προγνωστικών και αναλύσεων αγώνων. Έτσι, αυτό που θα πρέπει να  κάνεις είναι να κοιτάς σε διάφορες ιστοσελίδες με προγνωστικά για το στοίχημα ώστε να δεις ποια από αυτά δίνονται σε περισσότερες από μία σελίδες.

Επιπροσθέτως, καλό θα ήταν να επικεντρωθείς σε συγκεκριμένες ομάδες, να παρακολουθήσεις την πορεία τους και φυσικά να αποκτήσεις μια δική σου γνώμη για την κάθε μία από αυτές. Στην τελική, με το πέρασμα του χρόνου και αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς με το στοίχημα, ο καλύτερος tipster θα είσαι εσύ.

Περισσότερες ιστοσελίδες με δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος

Παραπάνω αναλύσαμε τις 5 καλύτερες ιστοσελίδες βάση των δικών μας κριτηρίων. Ωστόσο υπάρχουν και αρκετές ακόμη αξιόλογες ιστοσελίδες με αναλύσεις αγώνων που μπορεί να σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες. Μερικές από αυτές είναι:

Η καλύτερη στρατηγική για να βγεις κερδισμένος από το στοίχημα

Σίγουρα το στοίχημα δεν απαιτεί μόνο την εύρεση αξιόλογων προγνωστικών και αναλύσεων αγώνων ώστε να σου επιφέρει κέρδος. Το παίξιμό σου θα πρέπει να γίνεται πάντοτε βάση κάποιας στρατηγικής. Εμείς φυσικά δεν είμαστε ειδικοί για να σου δώσουμε συγκεκριμένες στρατηγικές και συστήματα που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις. Ωστόσο η στρατηγική που θα σου προτείνουμε είναι η πιο απλή και η πιο εγγυημένη. Προκειμένου να καταφέρεις να βγεις κερδισμένος στο στοίχημα θα πρέπει να κάνεις σωστή διαχείριση του κεφαλαίου σας. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να παρασυρθείς με ελκυστικές αποδόσεις στο live στοίχημα ή να θελήσεις να ρεφάρεις μια ήττα με στοιχήματα που μόνο από θαύμα θα πιάσεις.

Διαχείριση Κεφαλαίου

Θα πρέπει πάντοτε να έχεις έναν σταθερό τρόπο παιχνιδιού ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να περιλαμβάνει την τοποθέτηση ολόκληρου του budget σου. Αφού μια λάθος πρόβλεψη θα σου στοίχιζε ολόκληρο το απόθεμα των χρημάτων σου. Αν και οι κορυφαίοι tipsters προτείνουν να ποντάρεις το 1/100 των χρημάτων σου, εμείς θεωρούμε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό εάν θέλεις  να επενδύσεις για παράδειγμα 10-20€ σαν ξεκίνημα. Αυτό που θα σου προτείναμε εμείς είναι το ποντάρισμά σου να μην ξεπερνά το 1/10 του αποθέματός σου. Αυτό σημαίνει ότι αν ξεκινήσεις με 10€ κάθε δελτίο σου θα πρέπει να είναι το πολύ με 1€ ποντάρισμα.

Αυτό θα σε βοηθήσει να μπορέσεις να παίξεις περισσότερα δελτία χωρίς τον κίνδυνο να τα χάσεις όλα. Και φυσικά θα πρέπει πάντα να θυμάσαι ότι η κατάθεση που θα κάνεις σε μια στοιχηματική εταιρεία θα πρέπει να είναι ένα ποσό που δεν θα σου λείψει. Όσο αξιόπιστα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις αγώνων και να ακολουθήσεις, πάντα υπάρχει και ο κίνδυνος να μην σου βγει σε αρκετά συνεχόμενα δελτία και να τα χάσεις όλα.

Σε μελλοντικό μας άρθρο θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε και τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες οι οποίες προσφέρουν τις καλύτερες αποδόσεις και τα υψηλότερα μπόνους.

Διάβασε επίσης: Πώς να βγάλεις λεφτά στο ίντερνετ πουλώντας τα σχέδιά σου

Μελέτη πέρα από τα δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος

Το επόμενο βήμα για να γίνεις εσύ ο κυρίαρχος του στοιχήματος είναι φυσικά να επεκτείνεις την μελέτη σου ώστε να μπορείς μόνος σου να έχεις τα καλύτερα προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να παρακολουθείς όλες τις εξελίξεις στο άθλημα της επιλογής σου ώστε να μπορείς να προβλέπεις την έκβαση ενός αγώνα χωρίς να χρειάζεται να ακολουθείς κάποιον tipster.

Ωστόσο κάτι τέτοιο απαιτεί μια εμπειρία η οποία δεν αποκτάται σε λίγες ημέρες μόνο. Θα πρέπει να μελετάς τουλάχιστον σε εβδομαδιαία βάση συγκεκριμένα πρωταθλήματα και ομάδες που παίζεις πιο συχνά, στατιστικά και βαθμολογικές αναλύσεις καθώς και ειδήσεις που αφορούν την κατάσταση των ομάδων, τις μεταγραφές που πραγματοποίησε κλπ. Ο λόγος που πρέπει να το κάνεις αυτό είναι φυσικά να μπορέσεις να αποκτήσεις ένα πλεονέκτημα έναντι του booker που βγάζει τις αποδόσεις.

Γιατί ένας booker έχει πάντα πλεονέκτημα;

Κάθε εταιρεία στοιχήματος έχει ένα μαθηματικό πλεονέκτημα απέναντι σε όλους εκείνους που θέλουν να βγάλουν χρήματα από αυτή. Αυτό φυσικά οφείλεται στην γκανιότα η οποία σε βάθος χρόνου προσφέρει μεγάλο κέρδος στην εταιρεία ανεξάρτητα από την έκβαση ενός αγώνα. Για να το κατανοήσεις καλύτερα, θα φέρουμε το κλασικό πείραμα με το κέρμα.

Πες ότι έχουμε ένα κέρμα και ποντάρουμε σε κορώνα ή γράμματα. Κάθε αποτέλεσμα έχει 50% πιθανότητα να βγει σωστό. Φυσικά δεν θα αναφέρουμε το γεγονός ότι κάτι τέτοιο ισχύει μόνο σε περίπτωση που το κέρμα έχει τέλεια κατανεμημένο το βάρος και η ρίψη του γίνεται σε συνθήκες απουσίας αέρα κλπ. Σκοπός μας δεν είναι να κάνουμε φυσική αλλά να κατανοήσουμε τι συμβαίνει με την γκανιότα.

Ας πούμε ότι το Tsouk είναι μια στοιχηματική εταιρεία και σου προσφέρει την δυνατότητα να ποντάρεις σε μια εκ των επιλογών κορώνα ή γράμματα με απόδοση 1.80. Φυσικά θα πείτε ότι είναι κλεψιά αφού κάθε επιλογή έχει πιθανότητα 50% να έρθει άρα μια σωστή πρόβλεψη θα έπρεπε να έχει απόδοση 2 ώστε να μπορείς να διπλασιάσεις τα χρήματά σου. Το Tsouk λοιπόν σου προσφέρει αποδόσεις 1.80 να φέρεις κορώνα και 1.80 να φέρεις γράμματα. Κάτι που σημαίνει αν 100 άτομα ποντάρουν 1€ στην επιλογή κορώνα και 100 άτομα στην επιλογή γράμματα, η εταιρεία θα έχει εισπράξει 200€ και θα επιστρέψει 180€ στους 100 νικητές. Αυτομάτως ανεξαρτήτου επιλογής η εταιρεία έχει εισπράξει 20€ κέρδος. Το συγκεκριμένο ποσοστό που στην περίπτωση αυτή είναι 20% είναι η γκανιότα.

Η γκανιότα υπάρχει σε κάθε παιχνίδι τζόγου, είτε αυτό είναι το στοίχημα είτε αυτό είναι ένα παιχνίδι από το online καζίνο. Σκέψου τώρα όμως την περίπτωση να σου πρόσφεραν 1.80 για την επιλογή κορώνα και 2.10 για την επιλογή γράμματα. Φυσικά η επιλογή γράμματα θα ήταν μια πολύ συμφέρουσα προσφορά αφού οι πιθανότητες να έρθει είναι 50% και σου προσφέρει κέρδος πάνω από το διπλάσιο.

Πως λοιπόν θα αποκτήσεις πλεονέκτημα έναντι του booker;

Φυσικά όταν πρόκειται για αθλητικά στοιχήματα, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο την ρίψη ενός κέρματος. Αν για παράδειγμα παίζεις σημεία, οι διαθέσιμες επιλογές είναι 3 και όχι δύο. Μια πρόταση λοιπόν θα ήταν να ποντάρεις σε ζητούμενα με 2 ενδεχόμενα, όπως το over/under, goal/no goal κλπ. Ωστόσο και οι bookers δεν είναι χαζοί. Οι αποδόσεις που προσφέρουν προέρχονται σε μια αναλυτική μελέτη και ανάλυση στην οποία έχουν προβεί.

Έτσι μπορεί να σου προσφέρουν απόδοση 1.70 για να βγει το παιχνίδι Under και 2.20 για να βγει over. Φυσικά το 2.20 που σου προσφέρει είναι αρκετά δελεαστικό όπως και στην περίπτωση του κορώνα γράμματα που αναφέραμε παραπάνω. Όμως για να σου δίνει την συγκεκριμένη απόδοση σημαίνει ότι ύστερα από λεπτομερή μελέτη που έκανε θεωρεί πως το over δεν είναι τόσο πιθανό να συμβεί.

Αυτό λοιπόν που θα πρέπει να κάνεις είναι να μελετήσεις και εσύ διάφορα στατιστικά, δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων και σχολιασμούς που θα σε βοηθήσουν να βρεις μια επιλογή που θα σου προσφέρει απόδοση πάνω από 2 και θα πιστεύεις ότι είναι πιο εύκολο να προκύψει. Άλλωστε και οι bookers δεν είναι αλάνθαστοι και δεν βγαίνουν πάντοτε οι μικρότερες αποδόσεις αφού δεν εξαρτάται η έκβαση του αγώνα από αυτούς αλλά από τις ομάδες που παίζουν μέσα στο γήπεδο.

Που θα βρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να κερδίσεις τον booker;

Παρακάτω σου ετοιμάσαμε μια λίστα με ιστοσελίδες στις οποίες θα βρεις παραπάνω πληροφορίες από δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις αγώνων. Οι σελίδες αυτές με τυχαία σειρά είναι:

Ιστοσελίδες για στατιστικά αγώνων

Δημοφιλείς αποδόσεις

Livescores

Αθλητικές ειδήσεις και νέα

Ιστοσελίδες για μπάσκετ

Αν και κυρίως επικεντρωθήκαμε σε ιστοσελίδες που αφορούν το ποδόσφαιρο, υπάρχουν και αρκετές που επικεντρώνονται στο μπάσκετ. Το μπάσκετ είναι επίσης ένα δημοφιλές άθλημα για τους φίλους του στοιχήματος, αφού το αποτέλεσμα έχει μόνο δύο σημεία 1/2 . Οι καλύτερες ιστοσελίδες για το μπάσκετ είναι:

Συμπέρασμα για τα δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος και τις αναλύσεις αγώνων

Συμπερασματικά, το στοίχημα αποτελεί μια αρκετά εθιστική μορφή τζόγου η οποία έχει καταστρέψει αρκετό κόσμο. Στόχος λοιπόν όλων των ανωτέρω πληροφοριών που σου δώσαμε είναι για να μπορέσεις να παίξεις πιο σωστά, να μην παρασυρθείς και φυσικά να μην υποστείς μεγάλες απώλειες.

Η σωστή μελέτη και παρακολούθηση συγκεκριμένων ομάδων και πρωταθλημάτων θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις ένα μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας. Επιπρόσθετα, η αξιοποίηση των δωρεάν προγνωστικών στοιχήματος και των αναλύσεων όλων των λεπτομερειών θα σε βοηθήσουν να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες στις αποδόσεις του εκάστοτε booker. Έτσι τα στοιχήματά σου θα πρέπει να είναι στις αποδόσεις εκείνες που θα είναι μεγαλύτερες από 2 και φυσικά βάση της μελέτης σου θα φαίνονται πιο πιθανές να συμβούν.

Τέλος, θα πρέπει πάντα να θυμάσαι ότι η αγαπημένη σου ομάδα δεν κερδίζει πάντα και δεν θα σε βοηθήσει κάπου. Δεν θα πρέπει λοιπόν να παρασύρεσαι σε συναισθήματα και «ένστικτα» αφού το μόνο που θα σου προσφέρουν είναι μεγάλες ήττες και απώλεια χρημάτων.

Follow us στα Social!