Kraou.gr

Η απειλή νέας καραντίνας και το «Θάνατοι από κορωνοϊό» που έγινε «Θάνατοι με κορωνοΐό» του ΕΟΔΥ

Ο καθηγητής και  μέλος της επιτροπής των «ειδικών», Χαράλαμπος Γώγος, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιβληθεί από την κυβέρνηση νέα καραντίνα σε εμπορικό επίπεδο και να επιβάλουν τις μάσκες σε ολόκληρη την Ελλάδα για να «αναχαιτίσουν τον κορωνοϊό».

Και πλέον αρχίζει να γίνεται πολύ περίεργο αυτό το παιχνίδι, με τις καραντίνες, τα lockdown και τις μάσκες για να μην πούμε «ύποπτο». 

Συγκεκριμένα μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο καθηγητής τόνισε ότι τα τοπικά μέτρα και οριζόντια μέτρα «Μπορούν να ανέβουν σε επίπεδο. Αν υπάρχει λόγος, τα μέτρα όπως κλείσιμο μαγαζιών και η χρήση της μάσκας παντού μπορεί να εφαρμοστούν σε επίπεδο χώρας».  

Από «πού κι ως πού» τα νυν επίπεδα είναι «επικίνδυνα»; Βάσει του ΕΟΔΥ έχουμε 8664 κρούσματα.

 Τα κρούσματα δεν λένε τίποτα από μόνα τους γιατί περιλαμβάνουν και τους ασυμπτωματικούς που είναι η συντριπτική πλειοψηφία.

Ακόμα και 40.000 να θεωρήσουμε ότι έχουν μολυνθεί αλλά είναι ασυμπτωματικοί, δεν λέει τίποτα.

Το 99% είναι ασυμπτωματικοί.

Ακόμα από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 242 θύματα.

Τραγικό αλλά με βάση επιδημιολογικά δεδομένα όταν έχεις σε έξι μήνες 242 νεκρούς, αυτό λέγεται «γρίπη» ή εν πάση περιπτώσει κάτι που δεν σηματοδοτεί σε καμία περίπτωση, ούτε έκτακτα μέτρα, ούτε καραντίνες, ούτε lockdown, ούτε πανικούς, ούτε τίποτα απολύτως.

Πόσοι επίσης από αυτούς έχουν πεθάνει από υποκείμενο νόσημα και δεν ανακοινώθηκε;

Να πούμε ότι ο ΕΟΔΥ, δηλαδή η κυβέρνηση, έχει βρει έναν πολύ έξυπνο τρόπο να αποποιηθούν την ευθύνη για αυτά που λένε:

Δεν λένε «Θάνατοι από κορωνοϊό». Αλλά ανακοινώνουν «Θάνατοι ασθενών με COVID-19»! Άρα όχι «από» αλλά «με»!

Δηλαδή δεν έχουν πεθάνει υποχρεωτικά από κορωνοϊό! Αλλά είχαν απλά κορωνοϊό όταν πέθαναν! Πέθαναν από έμφραγμα, από λοίμωξη, από εγκεφαλικό, αλλά ως αιτία θανάτου καταγράφηκε ο… κορωνοϊός!

Να ξεχάσουμε τον δυστυχισμένο Δημήτρη Κρεμαστικό που πέθανε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη βάσει του Ανδρέα Λοβέρδου, πρώην υπουργού Υγείας και το «χρέωσαν» στον κορωνοϊό;

Πριν μερικές ημέρες τα ΜΜΕ που έλαβαν το ποσό των 20 εκατ. ευρώ για να μεταδώσουν τα κυβερνητικά μηνύματα «κατά του κορωνοϊού» οργίαζαν για την περίπτωση της 27χρονης που «είχε διασωληνωθεί λόγω κορωνοϊού». Απόλυτα ψευδές! Η κοπέλα έπασχε από σοβαρότατο και κρίσιμο υποκείμενο νόσημα. Μετά το «κατάπιαν», αλλά η προπαγάνδα είχε γίνει.

Πάμε και στην μέση ηλικία των ασθενών: Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 77 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι
είναι 31 (74.2% άνδρες). Αυτό λέει η σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ!

Πάντως ο Χ.Γώγος συνέχισε απτόητος λέγοντας: 

«Ο δείκτης R είναι πάνω από το 1, χτυπάει το καμπανάκι από πολλές πλευρές, πρέπει να το ακούσουμε όλοι πριν αντιμετωπίσουμε σοβαρότερα προβλήματα που θα είναι δυσκολότερο να ελεγχθούν» προειδοποίησε, απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες, και ειδικά στους νέους, να λάβουν τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας. 

«Εάν χρειαστεί θα τροποποιηθεί η ημερομηνία για το άνοιγμα των σχολείων.

«Η κατάσταση είναι κρίσιμη, ξεπερνά τα όρια του ανησυχητικού, είναι κρίσιμη παγκοσμίως η έξαρση του φαινομένου πρέπει να υπάρξει συστράτευση, δεν είμαστε κλειστές κοινωνίες πρέπει να γίνει τεράστια προσπάθεια».

Θα πει κάποιος: «Και αυτό που συνέβη στην Δυτική Ευρώπη;».

Αυτό που συνέβη στην Δυτική Ευρώπη, δηλαδή η επιδημία με τους δεκάδες χιλιάδες νεκρούς, θα συνέβαινε και εδώ αν δεν υπήρχαν δύο κρίσιμοι παράγοντες: Το υποχρεωτικό εμβόλιο κατά της φυματίωσης το οποίο γινόταν μέχρι το 2016 και διέσωσε Ελλάδα, Πορτογαλία και όλα τα πρώην κομμουνιστικά κράτη της Ευρώπης από εκατόμβες νεκρών, συν το εξαιρετικό κλίμα της Ελλάδας.

Και μέχρι εκεί. Άρα, άλλο η Ελλάδα και άλλο η Ιταλία, η Γαλλία, η Ισπανία, η Βρετανία κλπ.

Εκτός και αν κάποιος θέλει να καταστρέψει ολοκληρωτικά την Ελλάδα.

pronews.gr

σχολίασε

Δείτε και αυτό

Ακολουθηστε μας!

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

Εβδομαδιαία ενημέρωση - Newsletter

Κάνε Εγγραφή Τώρα! Για να μαθαίνεις πρώτος τα εκπληκτικά vέα του Kraou.gr!

– Συμφωνώ να λαμβάνω ενημερώσεις μέσω Email
– Συμφωνώ με τους “Όρους χρήσης” για το Newsletter

Παρακαλώ περίμενετε

Ευχαριστώ για την Εγγραφή!

Προσοχή! Μόλις λάβατε ένα Mail και πρέπει να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.