Kraou.gr

MasterChef – Ιωάννης Αυλωνίτης: Η πυγμαχία, η σχέση του με τη Μαρία και τα τα 3 αστέρια Michelin

Ιωάννης Αυλωνίτης: Πρόκειται για το πιο φιλόδοξο παίκτη του πέμπτου κατά σειρά μαγειρικού ριάλιτι του MasterChef. Ο ίδιος επέστρεψε στο παιχνίδι. Το βιογραφικό του, η αγάπη του για την πυγμαχία, η σχέση του με τη Μαρία και ο στόχος για τα 3 αστέρια Michelin. Αναλυτικότερα:

Ιωάννης Αυλωνίτης: Η επιστροφή στο Masterchef

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης επέστρεψε στο “MasterChef 5″ μετά από τη μαγειρική μονομαχία του με τον Στέφανο Χίλα. Ο πρώτος “έκλεψε” ουσιαστικά την θέση του δεύτερου και εξασφάλισε εκ νέου την ευκαιρία να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Ο Ιωάννης υπήρξε ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του “MasterChef 5″, κάνοντας αισθητή την παρουσία του ήδη από τα πρώτα επεισόδια.

“Με μη διακόπτεις σε παρακαλώ, μιλάω”, “άσε με να μιλήσω” και “μη μιλάτε” είναι μερικές από τις ατάκες του Ιωάννη Αυλωνίτη που “άναψαν” τους χρήστες του twitter από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και του έδωσαν τον τίτλο του “κακού” και του “πιο αντιπαθή” μάγειρα του “MasterChef 5″. Παράλληλα, η εμμονή του με το “Ιωάννης” και η άρνησή του να τον φωνάζουν “Γιάννη” είχε δημιουργήσει διάφορα σχόλια στο twitter.

Ιωάννης Αυλωνίτης: Λεπτομέρειες για το βιογραφικό του

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης είναι 26 χρονών και είναι από τον Πειραιά. Ένας φιλόδοξος μάγειρας, σοβαρός, μετρημένος, πειθαρχημένος και προσηλωμένος στον στόχο του: να εξελιχθεί στον γαστρονομικό κόσμο και να αποκτήσει 3 αστέρια Michelin.

Ο Ιωάννης δήλωσε συμμετοχή στο “MasterChef 5″ για τρεις βασικούς λόγους, όπως λέει και ο ίδιος: για την πρόκληση, το διαγωνιστικό κομμάτι και την ίντριγκα. Καθώς βλέπει τον εαυτό του πάντα νικητή, του αρέσει να είναι πάντα εκείνος, που βγαίνει κερδισμένος, ακόμα και αν αυτό γίνεται πρώτα μέσα από την ήττα, κάτι που του το δίδαξε η πυγμαχία.

Ανθρώπινος, παρά τη φαινομενική του έπαρση, ομολογεί πως τον ενοχλεί όταν κάποιος άλλος είναι καλύτερος από εκείνον. Αυτό είναι όμως και το στοιχείο που τον πεισμώνει ώστε να τον ξεπεράσει την επόμενη φορά.

Μπήκε στο “MasterChef 5″ για να είναι ο “αρχηγός της αγέλης” όχι όμως γιατί εκείνος βάζει τον εαυτό του σε αυτή τη θέση, αλλά γιατί είναι σίγουρος πως οι άλλοι θα τον επιλέξουν. Δεν σκοπεύει να μπει σε άσκοπες διαφωνίες, που δεν έχουν να κάνουν με τη μαγειρική, αφού θεωρεί πως κάποιος γίνεται και ο ίδιος αφελής όταν τσακώνεται με αφελείς. Θα δεχθεί κάποια χτυπήματα αλλά έτσι θα κουράσει τον αντίπαλό του και τότε θα ανταποδώσει και αυτός, έτσι έχει μάθει από την εμπειρία του στην πυγμαχία.

Κάπως έτσι βλέπει τον εαυτό του να φτάνει πολύ γρήγορα στην τελική τριάδα. Η πρωτιά από εκεί και πέρα; είναι απλά μια ανάσα γι’ αυτόν!

Ιωάννης Αυλωνίτης: Η σχέση του, με τη Μαρία Λαζαρίδου

Όσο βρισκόταν στο “MasterChef 5″, ο Ιωάννης Αυλωνίτης έδινε την εντύπωση ότι φλέρταρε τη Μαρία Λαζαρίδου. Ωστόσο, κατά την επιστροφή του στο παιχνίδι, ο μάγειρας ξεκαθάρισε τη σχέση του με την συμπαίκτριά του, αναφέροντας:

“Η σχέση μου με την Μαρία είναι πολύ περίεργη. Δεν έρχομαι συνήθως τόσο κοντά με τις γυναίκες. Επειδή, υπάρχει αυτό το κλισέ στην κοινωνία που λένε “αν κάποιος προστατεύει μια κοπέλα, οπότε τρέχει και κάτι ερωτικό”. Παρεξηγήθηκα πολύ με αυτό. Επίσης, επειδή ακούστηκε και μια φήμη παντοφλάκια και δεν είναι από την Μαρία προς εμένα. Είναι επειδή έχει περάσει ένα λάθος μήνυμα στον κόσμο έξω. Συγκεκριμένα, ότι τρέχει κάτι μεταξύ μας κι επειδή το είδε ένας άνθρωπος έξω τον οποίο αγαπώ δέκα φορές παραπάνω από την Μαρία που την αγαπώ φιλικά… Ένιωθα την παντόφλα να φεύγει από τον Πειραιά στο Πασαλιμάνι και να έρχεται προς το στούντιο”.

Ι. Αυλωνίτης: Η οντισιόν και το πιάτο που τον έβαλε στο MasterChef 5

Παρά τις ίντριγκες και την ιντριγκαδόρικη συμπεριφορά του στο παιχνίδι, ο Ιωάννης Αυλωνίτης είναι ένας πολύ καλός μάγειρας. Το απέδειξε ήδη από την οντισιόν του. Ο παίκτης είχε λάβει τρία τρανταχτά “ναι” από τους κριτές. Επίσης, ορισμένα εξαιρετικά σχόλια για το πιάτο του, που τους είχε ενθουσιάσει.

Τότε, ο διαγωνιζόμενος είχε φτιάξει ένα καλαμάρι σωτέ με μια σάλτσα λουίζα και λεμόνι και μία πούλπα βασιλικού και κολοκύθι.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News: εδώ

Follow us στα Social!